تبلیغات

چگونه شورجا خورش خوشمزه درست کنیم؟

شورجا خورش یکی از خوشمزه ترین خورش های آذربایجان می باشد.«شورجا خورشت» از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که مردم شهرستان نقده و حومه آن در استان آذربایجان غربی، آن را تهیه می کنند. در روزگاران پیشین، این خورش از غذاهای مجلسی و گران قیمتی بوده که فقط در خانه های اشراف و ثروتمندان برای سرو در مجالس تهیه می شده است. با ما همراه باشید تا سری به آشپزخانه خان ها و خان زاده های قدیم بزنیم.

 

مواد لازم:

 

· مغز ران گوسفند (خردشده)- 450 گرم

· پیاز بزرگ (نگینی خرد شده)-1 عدد

· سیر (کوبیده شده)- 4 حبه

· روغن مایع- به مقدار لازم

· تخم مرغ- 4 عدد

· ماست پرچرب- 1 پیمانه

· زعفران- 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

· نمک و فلفل قرمز (پودر شده)- به مقدار لازم

چگونه شورجا خورش خوشمزه درست کنیم؟

 

طرز تهیه:

 

گوشت را به همراه پیاز و سیر در قابلمه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و آب آن کاملا کشیده شود، سپس یک لیتر آب به آن افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت سه ساعت و نیم بپزد؛

 

در ظرفی، تخم مرغ ها را با همزن دستی، هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. ماست، زعفران، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود؛در 30 دقیقه آخر پخت گوشت، مخلوط ماست را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کرده

 

و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا آب خورش کاملاً کشیده شده و جا بیفتد. پس از جا افتادن، شورجا خورش را در ظرف موردنظر ریخته و به همراه چلو سرو کنید.در صورت تمایل، می توانید 30 گرم زرشک خیس و آبکش شده را در تابه ای حاوی روغن گرم تفت دهید و هنگام سرو به خورش بیفزایید.

 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار