تبلیغات

راز تهیه کردن سالاد بادمجان با سس کنجد

سالاد بادمجان با سس کنجد یکی از خوشمزه ترین سالادهای موجود می باشد.بادمجان را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهیدبا حرارت ملایم یا میتونید کبابی و یا آبپز بکنید.

 

مواد لازم :

 

بادمجان 4 عدد مکعبی برش خورده و پخته شده
عدس پخته 2 پ
گشنیز و جعفری خرد شده 1 پ
گوجه گیلاسی 1پ
کنجد 1/2پ

 

راز تهیه کردن سالاد بادمجان با سس کنجد

 

سس کنجد:

 

ارده 1/2پ
ماست 1/2پ
شیره خرما 2 ق س
سیر 2 حبه
آبلیمو 2 ق س
نمک و فلفل بمیزان لازم

 

راز تهیه کردن سالاد بادمجان با سس کنجد

 

طرز تهیه :

 

بادمجان را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهید (با حرارت ملایم). (میتونید کبابی و یا آبپز بکنید).عدس پخته ، گشنیز و جعفری و کنجد ( که بهتره بو داده باشه ) را به بادمجان اضافه کنید.مواد سس را با هم ترتیب کرده و با سالاد مخلوط کنید.در انتها با گوجه گیلاسی تزیین کنید. این سالاد طعمی ملس دارد .بنا به ذایقه خودتون میتونید مقدار شیره خرما رو کم یا زیاد و یا حتی حذف کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار