تبلیغات

شیرینی آلمانی یا همان شیرینی مربایی های خوشمزه

کد خبر: ۳۶۹۶۸۲

۱۳۳۱  بازدید

وب‌سایت دست ساز: شیرینی مربایی هایی که اکثرا در سفره عید همه پیدا می شود، در اصل ریشه ای آلمانی دارد. حتما قرار نیست این شیرینی ها را تنها در عید داشته باشیم، در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.


مواد لازم: پودر قند 100 گرم روغن جامد  300 گرم شربت بار یا عسل گرم 60 گرم شیر  60 گرم وانیل مقداری تخم مرغ 1 عدد آرد 600 گرم مارمالاد یا ژله مغزی به مفدار لازم
شیرینی_آلمانی

طرز تهیه:

1- روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود. (من از روغن جامد لادن معمولی استفاده کردم)

2-به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن)

شیرینی_آلمانی

3- بعد از اون آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم نه بیشتر.

4- خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال درست میشه.

5- خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)

شیرینی_آلمانی

6-بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده و قالب بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم ارد زیر خمیرت بپاشی (بازم تاکید میکنم خیلی کم )

7 -در سینی فربه مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد.

8- بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین کنید.

شیرینی_آلمانی

9-با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه میشه. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار