تبلیغات

هر چه دلتان می خواهد در «املت ماسالا» بریزید

کد خبر: ۳۷۵۹۶۲

۱۲۱۶  بازدید

وب‌سایت آشپزباشی: املت ماسالا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. در این دستور دستتان برای اضافه کردن هر ماده ی غذایی باز است، می توانید در آن از رنده زنجبیل تازه، نعناع تازه و یا خشک هم استفاده کنید. می توانید آن را بدون نان و یا به همراه نان میل کنید.

مواد لازم:

    روغن  ۱ قاشق چای خوری     پیازچه  ۱ ساقه     فلفل چیلی قرمز  ۱ عدد     سیر  ۱ حبه     زردچوبه ۳/۴ قاشق چای خوری     گشنیز آسیاب شده  ۱ قاشق چای خوری     پودر زیره  ۱ قاشق چای خوری     تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
املت ماسالا

طرز تهیه:

1-از قبل، گریل فر را روشن کنید.

2-در ماهیتابه ی نچسبی (که بتوانید آن را در فر بگذارید) به قطر ۲۰ تا ۲۷ سانتی متر، روغن را روی اجاق گرم کنید و پیازچه، فلفل چیلی، سیر و زردچوبه را در آن تفت دهید تا پیاز و فلفل نرم شوند.

3-گشنیز خشک شده(یا تازه) و پودر زیره را هم اضافه کرده و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را تفت دهید (مواد را مدام هم بزنید).

4-سپس تخم مرغ زده را روی مواد در ماهیتابه بریزید و با چرخاندن ماهیتابه، تخم مرغ را زیر مواد پخش کنید.

5-وقتی املت، کمی گرفت؛ آن را زیر حرارت گریل قرار دهید تا کاملا پخته شود، سپس آن را با نان و گشنیز تازه میل کنید.

نکات:

1-پیازچه را ریز خرد کنید.

2- از فلفل چیلی قرمز و یا سبز استفاده کنید.فلفل چیلی را خرد کنید. می توانید با توجه به ذائقه تان میزان آن را کم و یا زیاد کنید.

3- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار