تبلیغات

قاچ های سیب زمینی ایتالیایی، واقعا خوشمزه است

کد خبر: ۳۷۵۴۱۴

۲۷۱۱  بازدید

قاچ های سیب زمینی ایتالیایی که در فر آماده می شوند, از مواد اولیه پیتزاهای سنتی استفاده می نمایند و اگر با گوشت ساده مثل خوراک گوشت بره سرو شوند, بسیار خوشمزه خواهند شد.

وب‌سایت آوای سلامتی: قاچ های سیب زمینی ایتالیایی که در فر آماده می شوند, از مواد اولیه پیتزاهای سنتی استفاده می نمایند و اگر با گوشت ساده مثل خوراک گوشت بره سرو شوند, بسیار خوشمزه خواهند شد.


مواد لازم:سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : 2 عدد  گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : 4 عدد  عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر  رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری  فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : 1 عدد  قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : 125 گرم  ریحان بازل تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری  پنیر , رنده شده : 50 گرم  نمک : به میزان لازم  فلفل : به میزان لازم
قاچ های سیب زمینی ایتالیایی

طرز تهیه:

1. هر سیب زمینی را به 8 قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید .

2. گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید .

3. پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید .

4. پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید .

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار